Om os

Intro til Txty

Txty startede i 2012, fordi vi mente, at der på markedet manglede en prisbillig og stærk udbyder, som havde begge ben solidt plantet i jorden.

Vi brænder for det vi laver, og det skærer igennem i vores produkter og vores support - vi er nogle kompetente mennesker med flere års erfaring inden for sms-verdenen.Mike Raunsbæk
'txty mr' til 1919


Jonas Andersen
'txty ja' til 1919

Vi hjælper jer med sms

Vi er altid friske på en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed! Stort set uanset hvilket problem i støder ind i, så er vi klar til at hjælpe jer videre - i kan endda sende en sms os. :-)

Du skal ikke blive forskrækket hvis vi svarer dig kl. 3 om natten - så meget brænder vi for det.

Stabilt miljø

Vi sikrer en god og stabil forbindelse til de danske teleudbydere - vi benytter som mange andre ikke udenlandske teleudbydere.

Vi overvåger konstant vores miljø og er straks på pletten skulle der opstå problemer med afsendelsen. Derudover routes trafikken korrekt vha. HLR-opslag.

Skal i vælge Txty?

Selvfølgelig skal i det! Vi har en egenudviklet platform, som konstant kan tilpasses til vores behov - nej, vores kunders behov, så det taler til jeres fordel. Vi kan hjælpe jer med afsendelse og modtagelse af sms'er. Vi kan hjælpe jer med at validere alle mobilnumre i din kundedatabase. Hvis i gerne vil sætte en afstemning op, så gør i det med højst 3 klik.Vil du gerne kontaktes?


'txty ring' til 1919