Løsninger

Af alle kommunikationsredskaber folk har nu til dags, er mobiltelefonen den som alle altid har med sig.

Med vores sms gateway kan i nemt sende og modtage et større antal sms'er og dermed bruge mobiltelefonen, som et effektivt middel til den eksterne og interne kommunikation for jeres virksomhed.

Ved os tager opsættelsen ingen tid. I skal egentligt bare kun fokusere på at lave en fed kampagne, til fordel for jeres kunder.Send til alle

Med vores sms gateway kan i fange næsten alle i verdenen. Via vores kontrolpanel kan i sende fra computer eller tablet.

Vores app tilbyder jer muligheden for at stå et helt andet sted, f.eks. til cykelløb, ishockeykamp og sende kampresultater til jeres medlemmer.Få svar

Du kender sikkert konceptet fra fjernsynet eller radio, måske har du selv prøvet at deltage i et par sms-tjenester - muligheden for at vinde noget, købe et produkt eller modtage nyheder via sms.

På ingen tid har i nu selv muligheden for at oprette sådan en tjeneste, med hjælp fra os.

Leveringsrapport

Vi modtager altid leveringsrapporter på de sms'er i sender via os. Rapporten fortæller os hvornår beskeden er blevet leveret til modtagerens telefon.

I kan altid følge med i jeres beskeds status via vores kontrolpanel, men i kan også få sendt rapporten til jeres eget system. - hvis i vil overvåge beskederne.SMS afstemning

I formulerer selv den tekst, som jeres brugere ser, og vælger selv hvor mange og teksten på valgmulighederne. Hertil får i et link, hvorfra der live kan følges hvordan stemmefordelingen er foregået - den kan også bruges til at vise på en storskærm.

Jeres brugere sender en sms til 1919 indeholdende mediekoden og det punkt de stemmer på.SMS nyhedsbrev

Med sms nyhedsbreve kan i holde fast i jeres loyale kunder. Jeres kunder kan tilmelde sig via en mediekode og kan nu modtage sms'er fra jeres virksomhed, når i har tilbud eller noget eksklusivt til jeres loyale kunder.Tilmelding

Jeres brugere kan selv tilmelde sig jeres nyhedsbrev, blot ved at sende en sms til jeres mediekode på 1919 - nu kan i koncentrere jer om, at levere en god oplevelse til jeres kunder, fremfor administrere tilmeldinger.

I kan også manuelt indtaste alle tilmeldinger via vores kontrolpanel.

Afmelding

Ligeså vel som jeres brugere kan tilmelde sig via sms, så kan de også afmelde sig igen. I skriver blot en notits i jeres afsendelser: "Du kan afmelde dig denne tjeneste, ved at skrive MEDIEKODE til 1919."

I kan selvfølgelig også manuelt fjerne tilmeldinger via vores kontrolpanel.Hostet sim-kort

Hos os kan i også få hosted jeres sim-kort. Dette er praktisk hvis i gerne vil sende og modtage sms'er via jeres eget nr. I vil kunne se jeres indgående og udgående sms'er via kontrolpanelet.

I vores system vil jeres hosted sim-kort fungere som en mediekode. Dette gør at i nemt vil kunne integere jeres hosted simkort med vores simple API.Valider og lokaliser numre

Med hjælp af HLR opslag kan i kontrollere om et mobilnummer eksisterer eller om det er blevet deaktiveret samt i hvilket land og hvilken udbyder det tilhører.

Et opslag kan hjælpe jer med at rydde op i kundedatabasen, så i sikrer jer, at i kun bruger krudt på modtagere, der kan se jeres budskab!API integration

Vi tilbyder jer et kompetent og modent API der er rig på alle muligheder. Faktisk har vi bygget vores kontrolpanel omkring vores API - det er jeres garanti for, at alt virker som det skal.

Vores API er SSL-krypteret - jeres data er sikre lige fra jeres maskine til vores. I forbinder vha. enten GET eller POST-kald.Vil du gerne kontaktes?


'txty ring' til 1919